Financiële planning

Gedurende een mensenleven veranderen financiële wensen en verplichtingen. U gaat trouwen, koopt een huis, krijgt kinderen, kinderen gaan studeren, u draagt uw onderneming over, u gaat met pensioen, u maakt een wereldreis, etc. Allemaal mooie gebeurtenissen maar u moet er wel goed op zijn voorbereid. Wij kunnen door middel van het maken van een financieel plan helpen om uw wensen te realiseren.

Wij brengen uw inkomen, uitgaven en vermogen in kaart en plaatsen ze op een tijdlijn zodat u inzicht krijgt in uw financiele situatie. Hierbij realiseren wij ons dat dit een momentopname is. Onze adviseurs houden ook rekening met mogelijke tegenslagen zoals arbeidsongeschiktheid en het verlies van uw partner. Dit doen wij door meerdere scenario's door te rekenen. Dan weet u waar de mogelijke risico's zitten, wat u al goed geregeld heeft en wat u nog moet regelen. 

Uw financieel plan kunt u online raadplegen en kan op elk gewenst moment aangepast worden. Als u geïnteresseerd bent dan kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs.