Over ons

B4 Accountants & Belastingadviseurs is een jong en dynamisch adviesbureau met dienstverlening op het gebied van accountancy, administratieve ondersteuning, fiscale en bedrijfseconomische vraagstukken. Voor onze salarisorganisatie, uitzendbureau & payroll maken wij respectievelijk gebruik van:

                                       

Ons klantenbestand is zeer breed, actief in diverse sectoren en bestaat uit kleine zelfstandigen tot internationale bedrijven.

Kiest u voor B4 Accountants & Belastingadviseurs dan kiest u voor:

Ton van de Sande RA heeft als controlespecialist bij de Belastingdienst een zeer ruime ervaring opgedaan op het gebied van belastingcontrole en overige fiscale vraagstukken.

Dieter Janssen RA heeft behalve als accountant bij verschillende accountantskantoren ook een aantal jaren gewerkt als controller in het bedrijfsleven.

Beiden zijn als parttime docent verbonden aan de opleiding Accountancy van Fontys Hogescholen waar zij diverse vakken verzorgen op het gebied van bedrijfseconomie, accountancy en fiscaal recht. 

drs. Rene Smits RA is na jaren werkzaam te zijn geweest bij diverse grote- en middelgrote accountantskantoren sinds 2013 partner bij B4 Accountants & Belastingadviseurs. Naast zijn rol als accountant heeft hij ruime ervaring op IT gebied zowel in de IT Audit als het beheer van computersystemen en accountancy applicaties. Naast zijn werkzaamheden studeert Rene fiscaal recht aan Business Universiteit Nyenrode 

mr Ron van Zon is naast zijn docentschap bij Fontys Hogescholen sinds 2012 partner bij B4 Accountants & Belastingadviseurs. Ron is tevens auteur van diversen internationaal belastingrecht boeken.

Rian Meeuwis AA RB is sinds 2016 partner bij B4 Accountants & Belastingadviseurs. Het motto ' leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker' is Rian op het lijf geschreven en met haar jarenlange ervaring weet ze als geen ander hoe ze onze (MKB) klanten kan ontzorgen.  

Ons team

Dieter Janssen

Ton van de Sande

Rene Smits

Ron van Zon

Elle de Koning

Patty Verheggen

Frank van den Oever

Jan Adriaans

Carin Daniels

Anja Dortmans

Rian Meeuwis

Marie-Jose Segers